lördag 9 april 2011

NYA MEDLEMMAR I SOSIALDEMOKRATER

Jag är ny medlem i Socialdemokrati partiet och är väldigt törstig att lära saker och ting om partiet , ni som har något råd eller kan hjälpa till på något set var snäll och skriva vad ska en ny börjare göra?

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Var aktiv och var inte rädd för att framföra förslag på medlemsmötena. Ofta ser nya medlemmar verksamheten med fräscha ögon och upptäcker brister som vi andra efter många år har haft svårt att se.

    SvaraRadera
  3. Hej Abbas! Kul att se din blogg. En viktig sak du kan göra är att blogga om samhället och politiken. Du kan gå med i Staffans blogg-cirkel så lär du dej mera om hur man blir läst av många.
    Säg vad du tycker om politiken - och kokmmentera tidningsartiklar! Det finns tips här om hur man börjar med att länka till andra bloggar - så blir du en partiarbetare direkt!

    Sedan är det jättebra om du deltar i partimöten och påverkar partiet inifrån också!

    Nu är det snart omval i Västra Götalandsregionen - den 15 maj. Jag hoppas du vill bidra både på gator och torg och prata med svenskar av alla möjliga nationaliteter. Och blogga om valet! Ses i valrörelsen, hoppas jag!

    SvaraRadera
  4. kära Per Ove och Cecilia jag skulle gärna tacka er får erans förslag och jag är väldigt glad att ni har set min blogg.

    SvaraRadera